Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

All Star… απογοήτευση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπροστά σε ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο του Ελληνικού διεξήχθη το 7ο all star game με τους Έλληνες να επικρατούν των Ξένων με 4-2.

Περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν από κοντά την γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου γεγονός που αποδεικνύει το μηδαμινό ενδιαφέρον του κόσμου. Ο MVP του αγώνα, Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του εξέφρασε την αντίθεση του με την ύπαρξη του θεσμού: “Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η… γιορτή. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει έρθει κανένας στο γήπεδο. Αυτό έχω μόνο να πω.”

 
Τα τέρματα των Ελλήνων πέτυχαν οι Καραγκούνης (12΄), Παπάζογλου (47΄), Αναστασάκος (64′) και Μπάρκογλου (68΄), ενώ για τους Ξένους και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Σισέ (36΄,40΄).
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Έλληνες All Stars (Νιόπλιας, Καραγεωργίου): Χαλκιάς, Βύντρα, Τζαβέλας, Αβ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου

Ξένοι All Stars (Σάντος, Κούπερ): Φερνάντες, Κοντρέρας, Λίνο, Νέτο, Μαϊστόροβιτς, Βιεϊρίνια, Σκόκο, Πάμπλο Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Σισέ, Κάμπορα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε