Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αθλητές και προπονητές… συναντήθηκαν για τη «Ζωή» στο «Workout Place»

Αθλητές και προπονητές… συναντήθηκαν για τη «Ζωή» στο «Workout Place»

Ανθρωποι του αθλητισμού απ’ όλα τα σπορ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, την υδατοσφαίριση, τη ρυθμική γυμναστική κ.α. στηρίζουν την… αρχή μιας νέας «Ζωής», μιας άλλης αθλητικής νοοτροπίας.

Ο σύλλογος «Ζωή» εγκαινίασε το χώρου του στη Γλυφάδα, το Κέντρο Σωματικής Ευεξίας «Workout Place» και αθλητές, πρώην αθλητές, παράγοντες και προπονητές ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Η ενημέρωση

Ο αθλητισμός είναι «Ζωή» και η «Ζωή» είναι το παν για τα μέλη του γυμναστικού συλλόγου «Ζωή» και του προέδρου του, Πάρη Πέτρου.

Ο αθλητισμός είναι για όλους, αλλά και για εκείνους που δεν θα ακολουθήσουν τη διαδρομή του πρωταθλητισμού. Γι’ αυτούς, πρέπει να γίνει έμπνευση και τρόπος ζωής. Έμπνευση για ΖΩΗ, για προσπάθεια, για πίστη στις δυνάμεις μας και σε όσα μπορούμε να πετύχουμε όταν τα δίνουμε όλα και δεν τα παρατάμε.

Αυτό έρχεται να προσφέρει και ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ζωή» στην Γλυφάδα και όχι μόνο, με τη δημιουργία του Κέντρου Σωματικής Ευεξίας «Workout Place». Έμπνευση για «Ζωή» μέσω του αθλητισμού!!

Τα εγκαίνια του χώρου, ο οποίος βρίσκεται στη Γλυφάδα (Προποντίδος 35 & Μικράς Ασίας 90) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, του αντιδημάρχου Γλυφάδας, Περικλή Δορκοφίκη, του αντιδημάρχου Γλυφάδας, Αιμίλιου Βουγιουκλάκης, του Γ.Γραμματέα Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, Αντώνη Γλύκα, του προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, Σοφοκλή Ξυνή, της αντιδημάρχου Πειραιά και προέδρου του ΟΠΑΝ, Σταυρούλας Αντωνάκου, του προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γεώργιος Καλλιακμάνης, αλλά και πλήθος κόσμου και φίλων του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πανέμορφο χώρο εκγύμνασης τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό περιβάλλον που είναι και αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις