Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραμπ: Συνεχίζει τον πόλεμο κατά του NFL! “Μην πηγαίνετε στους αγώνες”

Τραμπ: Συνεχίζει τον πόλεμο κατά του NFL! “Μην πηγαίνετε στους αγώνες”
ΦΩΤΟ reuters

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο μπήκε ξαφνικά για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ. Σε ομίλια του στην Αλαμπάμα την περασμένη Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος θυμήθηκε ορισμένους παίκτες του NFL που είχαν επιλέξει να γονατίσουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν από λίγους μήνες, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους κατά της αστυνομικής βίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε – άνευ λόγου – κατά του αμερικανικού ποδοσφαίρου την περασμένη Παρασκευή, δίνοντας συνέχεια στον πόλεμο την Κυριακή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τον κόσμο να μην πηγαίνει στους αγώνες του NFL. “Αν οι φίλαθλοι αρνούνται να πηγαίνουν σε αγώνες μέχρι οι παίκτες να σταματήσουν να δείχνουν ασέβεια στη σημαία και τη χώρα μας, θα δείτε γρήγορα την αλλαγή. Απόλυση ή διαθεσιμότητα!”, έγραψε στο twitter ο Τραμπ.

“Η προσέλευση στους αγώνες του NFL και η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ. Ναι, βαρετοί αγώνες, αλλά πολλοί απέχουν γιατί αγαπούν τη χώρα μας. Η λίγκα πρέπει να στηρίξει τις ΗΠΑ”, πρόσθεσε λίγη ώρα αργότερα ο Αμερικανός πρόεδρος.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις