Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αλλαγές στη σύνθεση της “πράσινης” ΠΑΕ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με νέα σύνθεση και νέο τρόπο λειτουργίας θα προχωρήσει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ των “πρασίνων” την Δευτέρα – Σωπήλης αντί του Γόντικα – Αποχώρησε ο Μίμης Δομάζος

Η έκπληξη αφορά κυρίως την σύσταση της διοικούσας επιτροπής, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Χρήστος Παναγόπουλος θα αποτελέσουν τα δύο μόνιμα μέλη της, ενώ κατά περίσταση και ανάλογα με τη θεματολογία, θα συμμετέχουν οι Στράτος Σωπήλης, Δημήτρης Γούναρης και Σάββας Παπαδόπουλος.

Ο Στράτος Σωπήλης θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Γόντικα, ενώ ο Σάββας Παπαδόπουλος διατηρεί την προεδρία της ΓΗΠΕΛ.

Αντίθετα, στις εξελίξεις δεν έχει λόγο ο Λεωνίδας Πολέμης, ο οποίος έμεινε εκτός της διοικούσας επιτροπής. Πάντως, δεν του αφαιρέθηκε η ιδιότητα του αντιπροέδρου, με αρμοδιότητες στις διεθνείς σχέσεις. Ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας και ο γενικός διευθυντής, Πάνος Λουκάκος, πήραν θέση στο ΔΣ, αντί των Δημήτρη Γόντικα και Τάκη Μαρκόγιαννη.

Κατά τα άλλα, υπήρξε και μια δυσαρέσκεια από πλευράς του Μίμη Δομάζου, ο οποίος έμεινε μόλις δέκα λεπτά στο Δ.Σ και βγήκε εμφανώς ενοχλημένος… “Υπάρχει Δ.Σ στον Παναθηναϊκό; Για πιο λόγο υπάρχει;”, είπε βγαίνοντας, φανερά ενοχλημένος και διαφωνώντας με τον τρόπο διοίκησης. Σε ερώτηση εάν θα παραιτηθεί, είπε “δεν με απασχολεί”.

Τέλος, από την πράσινη ΠΑΕ διέψευσαν τα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Ελευθεράκη να αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα…

Βαζέχα: Δεν θα διστάσω να δεχτώ πρόταση απ΄τον Παναθηναϊκό

Επιτέλους νίκη! – Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε