Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλλαγή δεδομένων! – O Μέλμπεργκ επικοινώνησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σουηδός αμυντικός αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, δήλωσε ότι επικεντρώνεται πλέον στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους “ερυθρόλευκους”.

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θέλησε να βάλει τέλος στο θέμα Μέλμπεργκ αφού η καθυστέρηση απάντησης από την πλευρά του Σουηδού έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως επειδή γνωρίζουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να βρουν νέο Μέλμπεργκ, δεν απέσυραν την πρόταση τους.

Ο Σουηδός μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική του ομάδα, από την οποία αποχωρεί μετά από 117 συμμετοχές, επικοινώνησε με άνθρωπο του Ολυμπιακού για να διαπιστώσει αν υπάρχει διάθεση να καθήσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του: “Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω με την εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα τώρα, αλλά είναι πολύ πιθανό η αποχώρησή μου από την εθνική ομάδα της Σουηδίας να είναι κοντά, εάν δεν έχει ήδη συμβεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε