Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Αλλάζουμε νοοτροπία για το καλό του ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με αφορμή την τιμωρία της Ουέφα λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας στους αγώνες της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA αναφορικά με τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Rapid Wien για τα Playoffs του UEFA Europa League και οδήγησαν στην βαρύτατη τιμωρία της ομάδας, καταδεικνύει την ανάγκη και την υποχρέωση όλων μας να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία γύρω από το θέμα της βίας και παράλληλα να αντιληφθούμε το μέγεθος της αγωνιστικής και οικονομικής ζημιάς που προκαλούν στην ομάδα μας τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πράξεις επιζήμιες για το κύρος, το πρεστίζ και την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Όπως, επισήμανε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Pedro Tomas, η UEFA δεν δείχνει καμία ανοχή σε πράξεις βίας που πλήττουν την εικόνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να κατανοήσουμε το μήνυμα της χθεσινής οριστικής απόφασης, όσο σκληρό κι αν είναι για την ομάδα μας, και να ακολουθήσουμε πιστά όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην οριστική εξάλειψη φαινομένων βίας από τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε