Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άλλη μπάλα στην Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ένα ματς που τα είχε όλα η Καβάλα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ογκμπέτσε για τους γηπεδούχους στο 52′ και ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο 91′ ο Σαγκανόφσκι. Αποβλήθηκε και έδωσε “σόου” ο Δώνης.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Σαγκανόφσκι και Σφακιανάκη. Στο δεύτερο μέρος οι “¨Αργοναύτες” ισορρόπησαν και κατάφεραν πάρουν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Ογκμπέτσε στο 52΄.
 
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να διευρύνουν το προβάδισμα και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις όταν ο Σαγκανόφσκι με καταπληκτικό γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 1-1.
 
Ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 85΄ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασάκου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής απέβαλε τον Δώνη, ο οποίος λίγο αργότερα πανηγύρισε χοροπηδώντας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αγκαλιά με τον σκόρερ το γκολ της ισοφάρισης.
 
Οι συνθέσεις:
 
Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Ντις, Βουτσίσεβιτς, Καρντόσο, Ονουάτσι, Ογκμπέτσε, Δρόσος
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (67′ Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (46′ Μπρίτο), Τάτος, Ολιβέιρα (60′ Σαμπού)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε