Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Άλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

ΠΑΟΚ και Άρης μετά τους θριάμβους στο Europa League προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα γνωρίζοντας ήττες από Κέρκυρα και Ξάνθη.

Δείτε το LIVE των δύο αγώνων

Ο Δικέφαλος του Βορρά άφησε τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Φαίακες προηγήθηκαν με τον Ιωάννου στο 6′, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο τέλος του ημιχρόνου με ωραίο γκολ του Αθανασιάδη αλλά το τέρμα του Στολτίδη στο 49′ έκρινε τελικά το ματς, χαρίζοντας στους Κερκυραίους την πρώτη τους νίκη στη φυσική τους έδρα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στο ματς της Κέρκυρας

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης είχε την ευκαιρία να κλείσει ιδανικά το 2010 αλλά η Ξάνθη του χάλασε τα σχέδια και τη γιορτή που είχαν στήσει οι οπαδοί του για να πνηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση στους “32” του Europa League. Ο Σουάνης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα αφού με δύο προσωπικά τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η νίκη αυτή ήταν η 4η στους 5 τελευταίους αγώνες για την Ξάνθη η οποία έχει μείνει 7 ματς αήττητη. Ο Άρης από το 35′ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαγγέλη

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε