Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άλλος το όνομα και άλλος τη… Δόξα – Μέγα κάζο για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Το χειρότερο ξεκίνημα στη νέα χρονιά έκανε η “Ένωση” που έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Δόξα Δράμας στο Ολυμπιακό Στάδιο. “Μοιραίος” για τους κιτρινόμαυρους ο Σιαλμάς. Δοκάρι είχαν οι Δραμινοί με τον Τριποτσέρη.

 Το LIVE του αγώνα

Τον δεύτερο της βαθμό στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2012 παίρνοντας βαθμό στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ, σε μία έδρα όπου η “Ένωση” είχε μέχρι σήμερα απώλειες βαθμών μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Δόξα έπαιξε από το πρώτο λεπτό ταμπουρωμένη και στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου είχαν ένα καλό εικοσάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Σιαλμάς δεν ήταν εύστοχος στις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδύτηρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλόοξενούμενοι στάθηκσαν καλύτερα και εκμεταλλεύομενοι το άγχος που βάρυνε φανερά τα πόδια των ποδοσφαιριστών όσο περνούσε η ώρα, βγήκαν απειλητικά στην επίθεση. Μάλιστα στο 63ο λεπτό έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με την κεφαλιά του Τριποτσέρη να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου.

Η ΑΕΚ παρά την πίεση που άσκησε στο φινάλε κατάφερε να απειλήσει μόνο με το έμεσο του Λεονάρντο στο 79΄.

AEK (Νίκος Κωστένογλου):
Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κάλα, Κοντοές, Αργυρίου, Μάκος (55’ Γκερέιρο), Ρίκκα, Κλωναρίδης (46’ Λεονάρντο), Κάρλος, Σιαλμάς (76’ Καφές), Μπέλεκ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης (90’ Τοπούζης), Αραβίδης, Βίτορ Λίμα, Σικαλιάς (81’ Στεργιανός), Αμπουμπακάρι (34’ Κουμπρόγλου), Σοϊλέδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε