Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άλλοθι ΤΕΛΟΣ για το πρωτάθλημα – Συλλαλητήριο στην κερκίδα, στο γήπεδο μια από τα ίδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά το πρωτάθλημα τελείωσαν και οι δικαιολογίες για τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, μετά από κακή εμφάνιση. Πορεία διαμαρτυρίας και αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο από τον κόσμο. Δείτε το βίντεο.

 
Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις βαθμούς που άξιζε να πάρει, όμως το πρωτάθλημα χάθηκε σε άλλα ματς. Σε ματς όπως αυτό το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο που οι “πράσινοι” ήταν κάκιστοι και πέταξαν άλλους δύο βαθμούς.
 
Η αναμέτρηση είχε μετατραπεί από νωρίς σε συλλαλητήριο για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Περίπου 2.000 φίλοι του “τριφυλλιού” πήγαν με μηχανοκίνητη πορεία στο γήπεδο, ενώ υπήρχαν δεκάδες πανό με υβριστικά μηνύματα εναντίον της ΕΠΟ, της Superleague, του Μαρινάκη ακόμα και του Πάγκαλου!
 
Μάλιστα κάποιοι θερμόαιμοι αποδοκίμασαν τα παιδιά που άπλωσαν το πανό της διοργανώτριας αρχής πριν την σέντρα, ενώ στη συνέχεια μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και το έβγαλαν εκτός. Με την είσοδο τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν τον γύρο του θριάμβου μπροστά από τον κόσμο ο οποίος φώναζε “ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ οι πρωταθλητές”.
 
Με την ορμή των περίπου 40.000 θεατών που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε φουριόζος. Το σουτ του Κατσουράνη στο 5΄ πέρασε μόλις άουτ αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος ανέβαζε την απόδοση του και κατάφερε να απειλήσει με τον Τάτο στο 21΄. Δέκα λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Μπρίτο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με εξαιρετικό πλασέ κρέμασε τον Τζόρβα.
 
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε σχεδόν με την σέντρα. Ο Ολιβέιρα έκανε λάθος στην απομάκρυνση και ο Γκοβού που κυνήγησε τη φάση με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία και απείλησαν με τον Κατσουράνη στο 36΄, με τονΑτρόμητο να απαντά με τον Καραγκούνη στο 42΄. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι του Γκοβού.
 
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πήρε από νωρίς τα ηνία με τον Τάτο να χάνει την ευκαιρία του ματς σε τετ α τετ με τον Τζόρβα στο 58΄. Ο Φερέιρα προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα, βάζοντας τρεις επιθετικούς, ενώ χρησιμοποίησε ακόμα και τον Κλέιτον, χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα τοι σημαντικό, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Καραγκούνης (78΄ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Νίνης (73′ Μαρίνος), Γκοβού (84΄Πετρόπουλος), Σισέ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπρίτο (64′ Καμαρά), Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Τάτος (84΄ Μελισσάς), Καραγκούνης (69′ Καραλής), Σαγκανόφσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε