Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλμα σωτηρίας έκανε ο Βόλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ένταση μεταξύ των παικτών στο 80′ με τον Γιάχο να αποβάλει τον Ολιβέιρα.

Δείτε το LIVE του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ντολεζάι την εστία του Μιχαηλίδη, με τον πορτιέρο του Αρομήτου να αντιδράει σωστά.

 
Νωρίτερα ο Καραλής είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, σε μία πολύ δύσκολη φάση.
 
Όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια αλλά ελάχιστα δευτερόλπετα πριν τη συμπλήρωση του 2ου και τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων ο Μπρέσκα πάσαρε και ο Μάρτιν με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.
 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να κυνηγήσουν την ισοφάριση αφού στο 51′ ο Ντολεζάι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Ατρομήτου και από κοντά έκανε το 2-0.
 
Ο Γιώργος Δώνης έριξε στη μάχη όλα του τα όπλα και στο 59΄ η ομάδα του έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά ο Γιακούποβιτς με εκπληκτική επέμβαση στο πλασέ του Σφακιανάκη κράτησε το μηδέν.
 
Τα πάντα τελείωσαν όταν στο 81′ οι παίκτες των δύο παικτών λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζελέζι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Καπετάνος, Μόνχε, Ούμπιντες (63′ Ρόκας), Μάρτιν (70′ Σολάκης), Μπρέσκα.

Ατρόμητος:
Μιχαηλίδης (46′ Ιτάνζ), Νάστος (56′ Μαρτσέλο), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Καραλής (56′ Αναστασάκος)
.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε