Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άλωσε τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ – Επεισόδια οπαδών-αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Σπουδαίο ματς έγινε στη Νέα Σμύρνη το οποίο στιγματίστηκε από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας στο ημίχρονο του αγώνα. Ο δικέφαλος του βορρά πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Σαλπιγγίδη αλλά και τον εκπληκτικό Κρέσιτς που κράτησε στα κρίσιμα σημεία την ομάδα του.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ κυρίως με τον Εστογιανόφ. Καμία όμως από τις επιθέσεις των Νεοσμυρνιωτών δεν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ.

 
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή προσπάθεια στο 16′, σκόραραν. Ο Βιεϊρίνια με εκπληκτικό τακουνάκι πάσαρε στον Αθανασιάδη ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ελευθερόπουλο. Μάλιστα ο δικέφαλος του βορρά θα μπορούσε άμεσα να κάνει δύο τα τέρματα του αλλά ο Ελευθερόπουλος αντέδρασε σωστά στα σουτ των Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη.
 
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το γκολ και αυτό φάνηκε να βολεύει τους παίκτες του Μπόλονι. Δεν μπόρεσαν όμως να κρατήσουν για πολύ το υπέρ τους σκορ. Ο Εστογιανόφ στο 35′ με καταπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.
 
Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μία διμοιρία των ΜΑΤ ανέβηκε στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους 800 οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσουν επεισόδια. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν στη ρίψη αντικειμένων των οπαδών, με δακρυγόνα κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει αλλά οι παίκτες δεν… κρύωσαν. Ο ρυθμός ήταν εκπληκτικός και οι ευκαιρίες πολλές μπροστά και από τις δύο εστίες. Ο Πανιώνιος απείλησε κυρίως με τον Εστογιανόφ ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση.
 
Στο 55′ έφτασε μία ανάσα από το 1-2 με τον Ίβιτς να στέκεται άτυχος αφού το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
 
Την τύχη που έλειψε στον Ίβιτς, είχε με το μέρος του ο Σαλπιγγίδης στο 64′. Ο διεθνής επιθετικός βρήκε τη μπάλα μπροστά του μετά από κόντρες και δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, με το πρώτο του φετινό γκολ.
 
Ο Πανιώνιος πίεσε, αλλά βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Κρέσιτς που κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στα σουτ του Εστογιανόφ και του Κουμορτζί.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα και η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ.

Πανιώνιος
: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια (82′ Κολοβός), Γιόνσον, Όμο, Κούτσι, Εστογιανόφ, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (75′ Μιλοβάνοβιτς), Σιόβας, Τσότσαλιτς.

 
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Έττο, Γκαρσία, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89′ Σπαντάτσιο), Βιεϊρίνια (93′ Σνάουτσνερ), Ίβιτς (74′ Μπαλάφας), Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε