Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Άλωσε” το Σαν Σίρο η Τότεναμ – Ο Ραούλ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στη Σάλκε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Μίλαν σε ένα ματς με πολλές φάσεις και ξύλο στο φινάλε. Εκτός από τους Λονδρέζους προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε και η Σάλκε που απέεσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Βαλένθια στο Μεστάγια.

Μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Λένον ο Κράουτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμέλια στο 80ο λεπτό και το γκολ αυτό ήταν αρκετό για  να δώσει στην Τότεναμ τη νίκη. Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο η Μίλαν ανέβασε την απόδοση της και είχε τις ευτκαιρίες για το γκολ μέχρι να το δεχθεί.

Στο τέλος της αναμέτρησης δεν έλειψαν και τα νεύρα με τους Γκατούζο και Γέπες να πιάνονται στα χέρια με ανθρώπους από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Την ίδια στιγμή, η άλλη φιλοξενούμενη ομάδα, η Σάλκε έπαιρνε ισοπαλία 1-1 με την Βαλένθια στο «Μεστάγια». Πρόσωπο της βραδιάς ο Ραούλ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, και έτσι έγινε με 71 τέρματα έγινε ο πρώτος σκόρερ στη λίστα όλων των εποχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την Βαλένθια το σκορ είχε ανοίξει ο Σολδάδο στο 16΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε