Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άμεση απαλλαγή ζητάει ο Καλόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Την γρήγορη επεξεργασία του φακέλου του από τον αθλητικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο ζητάει μέσω των δικηγόρων του ο διεθνής διαιτητής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την προπονητική του καριέρα.

Το Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Καλόπουλου:

«Ο εντολέας μας, διεθνής διαιτητής κ. Καλόπουλος Δημήτριος, θα καταθέσει εντός της ημέρας δια του επίσης πληρεξουσίου δικηγόρου Αθηνών, κ. Πρωτέκδικου, αίτηση προς τον αξιότιμο αθλητικό Εισαγγελέα, κ. Φάκο, με αίτημα την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά.

Προσκομίζει δε, έγγραφη βεβαίωση της ελληνικής αστυνομίας, με την οποία αποδεικνύεται, ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε ζητήσει την επίσημη προστασία από την Ελληνική Πολιτεία, από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και από το αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας, για τις απειλές που δεχόταν κατά της ζωής του, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το έγγραφο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέραμε να λάβουμε, αποδεικνύει ότι καμία υπόγεια ή πλάγια διαδρομή ακολούθησε ο εν λόγω, αλλά απευθύνθηκε μόνο στις Αρχές της συντεταγμένης Πολιτείας και γι’ αυτό το λόγο ζητεί την άμεση απαλλαγή του».

Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου 2011-10-05
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Χ. Βήτας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε