Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αμφίβολος ο Αβραάμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω ίωσης με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
 
Το απρόοπτο που προέκυψε έχει να κάνει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος αν και πήγε κανονικά στου Ρέντη, εξετάστηκε από τον γιατρό των “ερυθρόλευκων” ο οποίος διέγνωσε συμπτώματα καταβολής δυνάμεων λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα να μένει εκτός προπόνησης. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί από την αποστολή.
 
Από κει και πέρα σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση τόσο του Φετφατζίδη όσο και του Μανιάτη με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπολογίζεται πως θα μπορούν να βοηθήσουν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε