Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αμφίβολος ο Σισοκό με Αστέρα – Δοκίμασε Πετρόπουλο ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού ακολούθησε ατομικό και δύσκολα θα είναι έτοιμος με τον Αστέρα. Μόνος του γυμνάστηκε ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στο βασικό σχήμα τον Πετρόπουλο.

Πρόβλημα και με Σισοκό στον Παναθηναϊκό – Νοκ-άουτ ο Βελάσκες

Μετά τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ακόμα ένας… πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενόψει του ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σισοκό ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ζέκα που λιποθύμησε στην προπόνηση της Πέμπτης λόγω ενός χτυπήματος με τη μπάλα που είχε στο πρόσωπο. Ατομικά προπονήθηκε ακόμα ο Βελάσκες, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στη προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ο Φερέιρα δοκίμασε στο βασικό σχήμα τον Αντώνη Πετρόπουλο ενώ σκέφτεται να επαναφέρει τους Κουίνσι και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική.

Επίσκεψη οπαδών στην Παιανία: Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε!

Ξεκινούν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό ενόψει ΟΥΕΦΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε