Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αμοιβαίες δεσμεύσεις των “αιωνίων”- “Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με διάθεση να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους, ενόψει του ντέρμπι, εμφανίστηκαν οι Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενοι από το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα.

Με διάθεση να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στο ντέρμπι της 18ης Μαρτίου, στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τους αθλητικούς εισαγγελείς, κ.κ. Λακαφώση, Κορέα και Δραγάτση.

Οι Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Μώραλης μίλησαν μετά το τέλος της συνάντησης για επιθυμία να διατηρηθεί το καλό κλίμα και να πραγματοποιηθεί ένα καλό ματς, χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, εξερχόμενος από το γραφείο της Εισαγγελίας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρήσουμε ομαλές της συνθήκες της αναμέτρησης. Ο καθένας θα προσπαθήσει με το μερίδιο που του αναλογεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη: “Μας ζητήθηκε να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην κάνουμε δηλώσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Αυτό, ούτως ή άλλως, το είχαμε προγραμματίσει από καιρό στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να αναλάβει και η αστυνομία τις υποχρεώσεις που της αναλογεί και στο τέλος να φύγουμε από το ΟΑΚΑ ευχαριστημένοι, όπως συνέβη στο πρώτο ματς, στο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να πούμε και εμείς ευχαριστώ για τη φιλοξενία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε