Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αμπντούν: Ο Ζαρντίμ μοιάζει πολύ στον Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού έκανε την σύγκριση ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Ζαρντίμ, ενώ τόνισε πως φέτος θα είναι η χρονιά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν:
«Έχουμε νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, οπότε θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Ήρθαν στην ομάδα γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μασάδο και ο Γκρέκο, ενώ αποκτήθηκαν Έλληνες παίκτες και προωθήθηκαν νέα παιδιά. Έφυγε ο Μιραλάς που είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πάρουμε τίτλους, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια.»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:
«Θέλουμε να πάρουμε πάλι το νταμπλ και να παίξουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κάναμε και πέρσι ικανοποιώντας τον κόσμο. Παίξαμε πολύ σπουδαία παιχνίδια αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε, κάτι που θέλουμε να πετύχουμε στη φετινή περίοδο».

Για την ετοιμότητα ενόψει της πρεμιέρας στη Βέροια:
«Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Στο τελευταίο φιλικό χάσαμε 3-0 από τη Νάπολι, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι εξαιρετική ομάδα με φανταστικούς παίκτες και παίξαμε στην έδρα της.»

Για τον εαυτό του:
« Σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι, φέτος έκανα όλη την προετοιμασία και περιμένω μια σπουδαία χρονιά. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και όλοι στην ομάδα με εμπιστεύονται και γνωρίζω τις ευθύνες μου. Ελπίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου, άλλωστε από πέρσι μετά από ένα κακό ξεκίνημα συνεχώς βελτιώνομαι. Θέλω και θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερα γκολ φέτος, παρότι μου αρέσει πολύ να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Δουλεύω πολύ στις προπονήσεις για να γίνω καλύτερος στα τελειώματα των φάσεων και να μπορέσω να σκοράρω περισσότερο.»

Για τον Ζαρντίμ:
«Είναι προπονητής που μοιάζει πολύ με τον προηγούμενο κόουτς μας, τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Εχουν σχεδόν την ίδια φιλοσοφία και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε όσα μας ζητάει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τις νίκες και πρέπει να δουλέυουμε για να κερδίζουμε τα ματς και το πρωτάθλημα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε