Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αμπντούν: Πρέπει να φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Σύμφωνα με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό ο ολυμπιακός θα πρέπει να φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό, στην προσπάθεια του να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Ορμπάιθ: Να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε στο “olympiacos.org” και έδειξε να μην ανησυχεί από τις άλλες ελληνικές ομάδες.
 
Οι δηλώσεις του Αλγερινού μεσοεπιθετικού:
 
Για τη φετινή μάχη του τίτλου και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού: “Γνωρίζοντας το γαλλικό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι το επίπεδο είναι πιο υψηλό από εκείνο του ελληνικού. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες που έχουν τεχνική. Η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο φέτος από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ, εννοείται μετά τον Ολυμπιακό που όλοι ξέρουμε ότι είναι ανώτερος και κατέκτησε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά. Οπότε, το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι εμάς τους ίδιους”.
 
Για τον όμιλο του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ: “Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για έναν εύκολο όμιλο με την Άρσεναλ, τη Μαρσέιγ και τη Ντόρτμουντ. Όμως κι εμείς, έχουμε πολύ μεγάλους παίκτες καθώς και έναν πολύ σημαντικό προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το σπορ, οπότε έχουμε κάθε πιθανότητα. Άλλωστε, σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχει ούτε εύκολη, ούτε μικρή ομάδα, οπότε κι εμείς πρέπει να παίξουμε, πρέπει να πιστέψουμε στις πιθανότητές μας για να μπορέσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο”.
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Βάσκου μέσου:

 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τους φετινούς στόχους της ομάδας: “Το πρώτο πράγμα που έχω δει είναι ότι ο κόσμος που συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχα από όλους. Έχω καταλάβει πως έχω έρθει σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ”.
 
Για την κλήρωση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ: “Είναι πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση. Και οι τρεις αντίπαλοι είναι πάρα πολύ δύσκολοι. Υπάρχει η πρωταθλήτρια Γερμανίας, η Άρσεναλ που είναι πάντα δυνατή και ένας επίσης πάντα δυνατός αντίπαλος από το γαλλικό πρωτάθλημα. Από τώρα, πριν ξεκινήσει η διοργάνωση δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τους αντιπάλους και ποιος θα μας δυσκολέψει περισσότερο, ίσως η Άρσεναλ μόνο και μόνο βάσει ονόματος”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε