Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Αν δεν νικήσετε θα μείνετε στην Κρήτη”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες την αποστολή των “κιτρινόμαυρων” στο αεροδρόμιο της Κρήτης και τους τόνισαν πως δεν θα δεχτούν κάποιο άλλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη πέρα από την νίκη. Εκτός αποστολής Δέλλας και “Λύμπε”.
Ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής Δέλλα και Λυμπερόπουλο

“Καζάνι που βράζει” φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ και σε πιθανό στραβοπάτημα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο είναι πολύ πιθανό να… σκάσει.

 
Η αναμέτρηση με τους Κρητικούς είναι οριακή για τον Δικέφαλο, και αυτό φρόντισαν να το τονίσουν στους παίκτες 70 οπαδοί που τους υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο της Κρήτης.
 
Οι οπαδοί της Ένωσης, εξαγριωμένοι, συγκεντρώθηκαν και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, αλλά και τις ενέργειες της διοίκησης.
 
“Αν δεν νικήσετε, θα μείνετε στην Κρήτη”, ήταν το μήνυμα που κυριαρχούσε προς τους παίκτες οι οποίοι με εξαίρεση του Γεωργέα, Μπλάνκο και Χιμένεθ που αποθεώθηκαν, αποδοκιμάστηκαν.
 
Λεκτική επίθεση δέχθηκε και ο Βασίλης Δημητριάδης, με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ να ανταποδίδει φραστικά, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να… ανάψουν τα αίματα. Με την παρέμβαση των ανθρώπων του αεροδρομίου, η ένταση εκτονώθηκε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε