Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα δεν θα ήμουν ζωντανός”

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραλαμβάνει ένα από τα τρία βραβεία που πήρε
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραλαμβάνει ένα από τα τρία βραβεία που πήρε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O προπονητής της ΑΕΚ εμφανίστηκε συγκινημένος από την τιμή που του έκανε ο κόσμος να τον αναδείξει κορυφαίο προπονητή της δεκαετίας του ’90. 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σάρωσε τα βραβεία στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ελλληνικού ποδοσφαίρου. Αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της δεκαετίας του ’90, ήταν μέλος της χρυσής ενδεκάδας του ’70 και βέβαια ήταν ο κορυφαίος προπονητής βάσει των τίτλων και των νικών.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm για την παρουσία του στην Ελλάδα.

“Έχω πάρα πολλά ευχαριστώ που μπορώ να πω στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα. Η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου. Η χώρα μου είχε πόλεμο και αν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα ήμουν. Ποιος ξέρει αν θα ήμουν ζωντανός… Σίγουρα η αγάπη του κόσμου, δεν ξεχνιέται ποτέ.”

Όσον αφορά στις βραβεύσεις είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και η τιμή είναι μεγάλη. Η βραδιά ήταν πάρα πολύ όμορφη, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους και άξιζε να γίνει. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα πάρω τρία βραβεία.”

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε και για την φετινή πορεία της ΑΕΚ λέγοντας ότι βάζει στοίχημα για την ανάκαμψη της ομάδας. 

“Πρώτη φορά η ΑΕΚ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε, δεν έχει τελειώσει η χρονιά ακόμα. Βλέπουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και πάντα υπάρχουν περιθώρια. Αν αναρωτήθηκα γιατί να τα περνάω αυτά τώρα; Δεν μπορείς να φύγεις και να αφήσεις την ΑΕΚ έτσι εύκολα. Έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα. Που θα με πάει, δεν ξέρει κανείς… Και να βάλουμε και στοίχημα ότι θα πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει και εκεί που της αξίζει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε