Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αν είχε λεφτά θα “έδενε” τον Μανωλά η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον και οι άνθρωποι της Ένωσης θα ήθελαν να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχουν με τον παίκτη ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν με καλύτερους όρους τη μετεγγραφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Η επιθυμία των διοικούντων της Ένωσης θα μείνει επιθυμία αφού δεν υπάρχουν τα χρήματα για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά.

Ακόμη κι αν βρουν κάποια λεφτά δεν θα μπορέσουν να τα δώσουν στο νεαρό μέσο αφού θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όσο ο Μανωλάς δεν ανανέωνει το συμβόλαιο του, η Έβερτον καιροφυλαχτεί και περιμένει ότι με 300.000 ευρώ θα μπορέσει να αποκτήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ανβάσουν λίγο την τιμή αλλά και πάλι το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ δεν θα λυθεί.

Η ΑΕΚ περιμένει τις επόμενες ημέρες την τελευταία δόση από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Η UEFA θα δώσει περίπου 1 εκ. ευρώ αλλά από αυτά μόνο τα μισά θα διατεθούν στους παίκτες αφού τα υπόλοιπα θα καλύψουν οφειλές της ομάδας προς την ΕΠΟ.

Κωστένογλου: Πρώτα πώληση, μετά μεταγραφή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε