Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αν μείνει στο Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ θα χάσει τα…πάντα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όλοι συμφωνούν ότι η εικόνα της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν καλύτερη από αυτή που περίμενε ο κόσμος και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο, αν ο Σιδηρόπουλος έβλεπε το καθαρό πέναλτι του Χολέμπας. Όμως αν η ΑΕΚ επικεντρωθεί στη διαιτησία και όχι στην τραγική βαθμολογική συγκομιδή της θα χάσει πολλά περισσότερα.

Ο κόσμος της ομάδας στήριξε τους παίκτες και τον προπονητή παρά το βαρύ 4-0. Η ΑΕΚ είναι στην τρίτη θέση των εισιτηρίων αν και βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ένωση, ακόμη και στο καλό της διάστημα, δεν έχει ευκαιρία και αυτό πρέπει να προβληματίσει τον Λίνεν ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Ο Σιδηρόπουλος αδίκησε την ΑΕΚ στη φάση του 39ου λεπτού όμως δεν είναι αυτός που έκρινε το ντέρμπι. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι.

Όσο πιο γρήγορα οι κιτρινόμαυροι ξεχάσουν τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Η ΑΕΚ έχει μόλις 5 βαθμούς μετά από 10 αγώνες και απέχει 4 από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία.

Τα 5 ματς που απομένουν ως την ολοκλήρωση του πρώτο γύρου είναι κάτι παραπάνω από “τελικοί”. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Βέροια και στη συνέχεια υποδέχεται Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ταξιδεύει στην Κομοτηνή για να παίξει με τον Πανθρακικό και την 15η αγωνιστική περιμένει τον Ατρόμητο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

5 ματς “φωτιά” που θα δείξουν αν η Ένωση μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τη… διέσυρε 0-4 – Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, δικαιολογημένα παράπονα η ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τιμωρήστε τον εκπρόσωπο του ελληνικού κατεστημένου

Η απάντηση του Καραπαπά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Αλαφούζος κατά Σιδηρόπουλου: Πώς του επιτρέπουν να σφυρίζει;

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 10ης αγωνιστικής

Κατίδης: Αυτή είναι η διαιτησία στην Ελλάδα

Λίνεν: Ακόμη και ο παίκτης του Ολυμπιακού παραδέχτηκε το χέρι

Ζαρντίμ: Πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε