Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Αν θέλει ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς θα πρέπει να δώσει όλο το ποσό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ρομεγιέ, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι αν δεν δοθούν τα 2,5 εκ ευρώ ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Την ώρα που στον Πειραιά εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού αλλά χωρίς να χρειαστεί να δώσουν όλο το ποσό της συμφωνίας, ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Με δηλώσεις του σε Γαλλική εφημερίδα τόνισε ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 2,5 εκ ευρώ και αν ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τον παίκτη θα πρέπει να δώσει όλο το ποσό, ούτε ευρώ πιο κάτω.

“Τώρα είναι μεγάλος σταρ. Συμφωνήσαμε με τον μάνατζέρ του και οι Έλληνες είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του. Ωστόσο, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Συν τοις άλλοις, δεν βλέπω το λόγο να μας γίνει πρόταση, από τη στιγμή που ο παίκτης είναι δανεικός και υπάρχει οψιόν αγοράς που έχει υπογραφεί.

Η συμφωνία του δανεισμού είναι επίσημη και κατατεθειμένη στη FIFA. Υπάρχει συγκεκριμένο ποσόν. Είτε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν πριν τις 31 Ιανουαρίου πληρώνοντας την οψιόν, είτε δεν θα την ενεργοποιήσουν και θα μιλήσουν με τον εκπρόσωπό μας στο τέλος της σεζόν ή ο παίκτης θα πουληθεί σε άλλη ομάδα.
Αλλά αν έχουμε πρόταση ακόμη και 2.499.000 ευρώ, πάλι ‘‘όχι’’ θα πούμε. Δεν θα υπάρξει συζήτηση. Η συμφωνία δεσμεύει και τις δύο πλευρές.

Αν μας δώσουν τα 2,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν συμφωνούμε σε κάτι, δεν κάνουμε πίσω. Τέλος.
Είναι άλλο πράγμα η πώληση και άλλο πράγμα το παζάρι. Συμφωνήσαμε στα 2,5 εκατομμύρια. Ακόμη, ξέρω ότι όλα πάνε καλά για τον Κέβιν. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά τους.”

Αισιοδοξία για Μέλμπεργκ, Μιραλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε