Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αναγέννηση “Λύμπε” – “Φτερούγισμα” ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την καλή, μετά από καιρό ΑΕΚ στη δεύτερη εκτός έδρας νίκης της με 3-1 επί του Πανσερραϊκού.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, κάνοντας μία εμφάνιση που σίγουρα δεν θύμισε σε τίποτα τα όσα βλέπαμε τον τελευταίο καιρό. Το πάλεψε ο Πανσερραϊκός αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της αντιπάλου.

 
Η ΑΕΚ έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου της που βρέθηκε στο γήπεδο των Σερρών, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία. Ο Γκερέιρο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπλάνκο με καταπληκτική γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ράντμαν και σημείωσε το 6ο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα.
 
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, θυμίζοντας αρκετά την εμφάνιση του Κλεάνθης Βικελίδης όταν είχαν νικήσει με 4-0 τον Άρη. Ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε μετά το 30′ το ματς αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που “χτύπησε” και πάλι.
 
Στο 38′ η εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Χιμένεθ έφερε σε θέση βολής τον Λυμπερόπουλο ο οποίος με σουτ στον αέρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Ο Πανσερραϊκός αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δεν τα παράτησε και χάρη στην ποιότητα του Γεωργιάδη έφτασε πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 1-2. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια στον Σάχα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να φτάσουν και στην ισοφάριση αλλά οι Μπέλιτς από καλή θέση αστόχησε στην εκπνοή του πρώτου μέρους.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Μπέλιτς ήταν μοιραίος αφού από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σάχα.
 
Όσο η ώρα πέρναγε οι παίκτες του Χιμένεθ κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και έδειχναν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα.
 
Αυτό συνέβη στο 81′ όταν ο Γεωργέας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παντελιάδη και ο Λυμπερόπουλος με εύστοχο πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (80′ Τάντιτς), Μπέλιτς, Νταλέ, Μεβένε, Λεοζίνιο (72′ Ανάκογλου).

 
ΑΕΚ: Σάχα, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο (87′ Λεονάρντο), Λαγός, Γεωργέας, Σκόκο (93′ Έντερ), Λυμπερόπουλος, Δέλλας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε