Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αναγκαστικές αλλαγές ενόψει Λάτσιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι πολλοί τραυματισμοί και τα συνεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωρήσει σε ροτέισον.

Το ματς με την Λάτσιο είναι κρίσιμο για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του “τριφυλλιού” και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει μέχρι και σε πέντε αλλαγές.

Ο Πορτογάλος είδε την Δευτέρα τους Μαρίνο, Σο και Μπουμσόνγκ να προπονούνται ατομικά, με τον Έλληνας μεσοαμυντικό να είναι ο μόνος που έχει πιθανότητες να αγωνιστεί, σε περίπτωση που προπονηθεί κανονικά την Τρίτη.

Ατομικά προπονήθηκαν και οι Σισοκό και Πίντο, που έκαναν θεραπεία και είναι οριστικά εκτός. Για τον Ιβοριανό μέσο υπάρχει φόβος για απουσία μέχρι και τρεις εβδομάδες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που θα βγουν την Τρίτη.

Προς το παρόν, ο Φερέιρα σκέφτεται να παρατάξει τους εξής έντεκα: Στο τέρμα τον Καρνέζη, ενώ στην άμυνα αναμένεται να υπάρξει μία αλλαγή, με την χρησιμοποίηση του Χουχούμη στη θέση του Σπυρόπουλου. Οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Βύντρα θα είναι οι υπόλοιποι τρεις.

Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα ξεκινήσει και πάλι βασικός, παρότι είναι κουρασμένος. Μπροστά από τον Ισπανό, ο Μαρίνος (αν μπορέσει να αγωνιστεί) και ο Ζέκα, ενώ τριάδα επίθεσης, οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Φορναρόλι, εκτός αν αντί του Ουρουγουανού, ο προπονητής των “πράσινων” επιλέξει τον φορμαρισμένο αλλά και κουρασμένο Τοτσέ.

Αν δεν τα καταφέρει ο Μαρίνος, τότε ο Βιτόλο θα έχει παρτενέρ στον άξονα τον Ζέκα, με τριάδα μπροστά  τους Μαυρία(δεξιά), Χριστοδουλόπουλο(κέντρο), Κουίνσι(αριστερά), οι οποίοι θα αγωνιστούν πίσω από τον Φορναρόλι (ή Τοτσέ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε