Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Γιαννόπουλο ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο πρώην φόργουορντ του Περιστερίου αποτελεί το 8ο μετεγγραφικό απόκτημα των “πράσινων”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου, μετά την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για 1+1 χρόνο.”

“Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τον κόουτς, Αργύρη Πεδουλάκη, για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Καταλαβαίνω και καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάποιες συνθήκες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή όμως στο ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και στο ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί. Όλοι έχουμε διάθεση για δουλειά, για να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε ως ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός αξίζει να βρίσκεται μόνο στην κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι γι’ αυτό, όπως είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και θα μας στηρίξει και ο κόσμος. Έχω παίξει ως αντίπαλο, έχω παρακολουθήσει αγώνες στο ΟΑΚΑ και ξέρω πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα αυτή και τη βοηθούν σημαντικά να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το who is who του Γιαννόπουλου

Ο Γιαννόπουλος (13/7/1989, 2.00) γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, «συστήθηκε» με το μπάσκετ νωρίς και το 2006 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από τον ΠΑΟΚ μετακόμισε το 2008 στον Ολυμπιακό, το 2009 και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή χρονιά. Είχε 298 πόντους (12.4μ.ο.) με 62/118 δίποντα, 37/126 τρίποντα και 63/72 βολές, 128 (114-14) ριμπάουντ, 45 ασίστ, 6 κοψίματα με μέσο όρο 32 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί και παλιό γνώριμο των «μικρών» εθνικών ομάδων, καθώς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων, την Εθνική Εφήβων με την οποία κατέκτησε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2007 και την Εθνική Νέων Ανδρών με την οποία πανηγύρισε στη Ρόδο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2009.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε