Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ανακοινωσε “Λεωφόρο” ο ΠΑΟ με αιχμές

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ
Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Τζένοα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οριστικά και επίσημα η φετινή πρεμιέρα των “πράσινων” στη Σούπερ Λιγκ, θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Βολές κατά της εργολήπτριας εταιρείας για την εκτίμηση της ότι μπορούσε να φιλοξενηθεί ο φιλικός αγώνας με τη Τζένοα, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω ανακοίνωσης της, με την οποία ζητά την κατανόηση του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα ακόλουθα:

   1. Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 21:15 στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
       
   2. Αιτία αυτής της αλλαγής είναι ότι έπειτα από μια σειρά συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Διοίκηση ΟΑΚΑ, εργολήπτρια εταιρία για την ανακατασκευή και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ και ΠΑΕ ΑΕΚ), έγινε σαφές ότι η διεξαγωγή αγώνων στο ΟΑΚΑ τις επόμενες ημέρες δεν είναι εφικτή λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.
       
   3. Από τις εξηγήσεις που δόθηκαν προέκυψε ότι η εκτίμηση της εργολήπτριας εταιρείας πως το γήπεδο μπορούσε να φιλοξενήσει παιχνίδι ήταν λανθασμένη δεδομένων των συνθηκών.
       
   4. Ήδη δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και τεχνικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα είναι κατάλληλος για τις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
       
   5. Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσεις πως η διεξαγωγή του αγώνα θα γινόταν χωρίς πρόβλημα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο φιλικό αγώνα με την Τζένοα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε