Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μαθία ο Ολυμπιακός – Το πλάνο για τα μεταγραφικα

Ο Ισπανός πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ είναι και με τη… βούλα ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Πρόστιμο 40.000 ευρώ για την ανακοίνωση της Θύρας 7

Το σχετικό κείμενο αναφέρει: “Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή”.

Από κει και πέρα περίπου 3 ώρες κράτησε το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη. Οι δύο άνδρες είχαν ως κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσουν λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι στις 16 Μαΐου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα κάνει την έκθεσή του για τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν στην ομάδα, ενώ ζήτησε από τον Ισπανό τεχνικό να ετοιμάσει τη δική του για την ίδια ημέρα, καθώς επίσης και έκθεση για εκείνους που δε χρειαστεί.

Επίσης, συμφωνήθηκε οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία, να βρίσκονται σε διαρκή επαφή μέχρι εκείνη τη μέρα (16/5), ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε