Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μπέλεκ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Και επίσημα παίκτης της Ένωσης για τον επόμενο χρόνο είναι ο Στηβ Μπέλεκ ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ είπε ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Steve Leo Beleck με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/6/2012 και ισχύ από την 1/7/2011.”

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε για ένα χρόνο, ενώ ο Ιταλικός σύλλογος δεν δέχτηκε να μπει οψιόν αγοράς.

Ο παίκτης πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ στα Σπάτα και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο του.

Ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή των συμβολαίων:

“Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Είναι μια ομάδα που την ήξερα από πριν και θυμόμουν πόσο μεγάλο σύλλογος είναι. Είναι πρόκληση για εμένα να προσπαθήσω να καλύψω το κενό ενός παίκτη όπως ο Μπλάνκο, αλλά θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να καλύτερο για την ΑΕΚ. 

Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ουντινέζε, αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε