Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανακοίνωσε” Μπουμσόνγκ ο Νιόπλιας!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 2-0 από την Μάιντζ. Ο Νίκος Νιόπλιας αποκάλυψε ότι οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμπσόνγκ.

Το σίριαλ με τον κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος του. Ο Μπουμσόνγκ που έτσι κι αλλιώς ήταν φαβορί μετά το ”ναυάγιο” με Γκαλάς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ”Killer” που έψαχνε τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα με 2-0 από την Μάιντζ στο τελυταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους.

“Βρισκόμαστε πολύ κοντά στον Μπουμπ΄σονγκ. Δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή αλλά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ.”

Μπουμσόνγκ: Ο άνθρωπος που έλυσε την “εξίσωση” της ζωής

Ο προπονητής των πράσινων παραδέχτηκε ότι ο Μπουμσόνγκ βρισκόταν στη δεύτερη λίστα και όχι στις τρεις πρώτες επιλογές του, όμως μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την αξία του.

Ο Μπουμσόνγκ αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Λιόν, ενώ έχει περάσει από Γιουβέντους, Ρέιντζερς και Νιούκαστλ. Είναι 27 φορές διεθνής και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε