Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ανακοίνωσε πως φεύγει ο Έμερι! – Τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Ανακοίνωσε πως φεύγει ο Έμερι! – Τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Βαλένθια σε ομιλία του προς τους παίκτες αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στις “νυχτερίδες” την επόμενη σεζόν, την ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα τον χρίζουν διάδοχο του Βαλβέρδε στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Είναι πλέον σχεδόν επίσημο. Ο Ουνάι Έμερι δεν θα συνεχίσει στην Βαλένθια την επόμενη σεζόν όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με 4-2, ο Έμερι είπε στους παίκτες του:

“ Ελπίζω να κάνουμε την ανατροπή με την Ατλέτικο και να πάρουμε το Κύπελλο αλλά και να βγούμε στο Champions League τη νέα σεζόν. Όμως εγώ δεν θα είμαι μαζί σας”.

Λίγο αργότερα η ιστοσελίδα “Las Provincias” που εδρεύει στην Βαλένθια ανέφερε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού) θέλει να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που χθες (σ.σ. 19/4) έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον Ουνάι Έμερι.

Η μικρή ηλικία του, η εμπειρία που έχει αποκτήσει στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Βαλένθια, η φιλοσοφία στο παιχνίδι του, που μοιάζει με αυτή του Βαλβέρδε και το κασέ του, είναι στοιχεία που αρέσουν στον Κοβάτσεβιτς.

Άλλες επιλογές είναι οι Χοακίν Καπαρός, Μίκαελ Λάουντρουπ και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι τι θα κάνει ο Βαλβέρδε. Τί θα έλεγε για τη Βαλένθια;».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε