Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σίλβα η Μάντσεστερ Σίτι!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Πολίτης” θα είναι για τα επόμενα 5 χρόνια ο Νταβίντ Σίλβα που δήλωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Βαλένθια δεν άντεξε το βάρος των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και μετά τον Βίγια στην Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να πουλήσει και τον Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 30 εκατ. ευρώ. Ο τεχνικός των “πολιτών”, Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της ομάδας του: “Είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Θα προκαλέσει μεγάλο αντίκτυπο η παρουσία του στη Σίτι. Δείχνουμε στον κόσμο πως φέρνουμε τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Θα το δουν και οι υπόλοιποι όταν κατανοήσουν τη φιλοδοξία που υπάρχει στη Σίτι”.
 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Σίλβα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Βαλένθια και να μιλήσει για τη νέα σελίδα της καριέρας του: “Ο χρόνος είναι ο σωστός για να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση. Πέρασα έξι ευτυχισμένα χρόνια στη Βαλένθια, την ομάδα που με ανακάλυψε και γι’ αυτό θα έχει πάντα μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Πάντα, όμως, ήλπιζα να γίνω μέλος της Μάντσεστερ Σίτι και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα γίνεται πραγματικότητα. Είναι μια ομάδα με σπουδαίο μέλλον και μεγάλο μέλλον. Θέλω να γίνω σπουδαίος παίκτης στην ιστορία της Σίτι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε