Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σουάρεζ ο Άρης

To νέο απόκτημα του Άρη, Χαβιέ Πορτίγια Σουάρεζ.

Ο Αλβάρο Πορτίγια Σουάρεζ που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κούπερ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο με τους κίτρινους.

Ο 24χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Β’ και αφού πρώτα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Alvaro Portilla Suarez μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Έχει γεννηθεί στις 28 Απριλίου του 1986. Έχει ύψος 1.80μ και είναι 75 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, φτάνοντας μέχρι και την Ατλέτικο Β’, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ. Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 15.

Πλήρες όνομα: Alvaro Portilla Suarez
Αριθμός φανέλας: 15
Ημερομηνία γέννησης: 28-4-1986
Ύψος: 1.80μ
Βάρος: 75κ
Θέση: Μέσος
Χώρα: Ισπανία”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο πάικτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα τους συλλόγου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον ΑΡΗ. Ανυπομονώ να μπω και εγώ στους ρυθμούς της ομάδας και να φανώ χρήσιμος. Έρχομαι σε μία ομάδα με πολύ φανατικό κοινό, αλλά κι έναν πολύ μεγάλο προπονητή, τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Για μένα, αποτελεί μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί του και θεωρώ ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους φετινούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε