Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ atromitosfc.gr
ΦΩΤΟ atromitosfc.gr

Παίκτης της ομάδας του Περιστερίου είναι και επίσημα ο Σουμπίνιο, ο οποίος μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο. “Ο Ατρόμητος είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Ολυμπιακό, που θα συνέχιζα την καριέρα μου”, είπε ο Σουμπίνιο στις πρώτες του δηλώσεις

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετακομίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Περιστερίου. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ο Ατρόμητος πιθανότατα συμπληρώνει το ρόστερ του για την ερχόμενη σεζόν, αν και υπάρχει ένα μικρό “παράθυρο” για την ενίσχυση με έναν ακόμη επιθετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μαρινάλντο Σιτσέρο ντα Σίλβα, πιο γνωστός ως Σουμπίνιο φόρεσε σήμερα το αστέρι στο στήθος.

Ο παίκτης που έχει συνδέσει το όνομα του με το μπρίο, τη φινέτσα και τη φαντασία, αποτέλεσε μήλον της Έριδος για ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με μορφή δανεισμού για ένα έτος από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προηγήθηκε η συναίνεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από διαδοχικές συναντήσεις του Τεχνικού Διευθυντή του Ατρόμητου Γιάννη Αγγελόπουλου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζου.

«Ο Ατρόμητος είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Ολυμπιακό, που θα συνέχιζα την καριέρα μου» είπε ο Σουμπίνιο στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την υπογραφή συμβολαίου και συνέχισε λέγοντας τα εξής στο atromitosfc.gr:« Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με στόχους και όραμα, με πολύ καλή οργάνωση, στοιχεία που την έχουν κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Είχα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού όμως προτίμησα τον Ατρόμητο γιατί από τις συναντήσεις που είχα με τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο διαπίστωσα ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας συμβαδίζουν απόλυτα με τις δικές μου. Γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε φέτος καλύτερα από πέρσι.

Επίσης, στην απόφαση που πήρα, έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Κοντά του θα έχω την ευκαιρία να μάθω πολλά και να ολοκληρωθώ ως ποδοσφαιριστής».

Ο Σουμπίνιο γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Παλμαρές της Βραζιλίας και πέρασε από τις ακαδημίες των Σάο Ζοζέ, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Ζοσεένσε, Ζακαρέι, Βάσκο Ντα Γκάμα πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στη Σάο Πάουλο το 2005.

Το 2006 δόθηκε δανεικός στην Αμέρικα Σάο Πάουλο, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Κασίμα Άντλερς της Ιαπωνίας πάλι με τη μορφή δανεισμού. Το 2007 φόρεσε τις φανέλες των Κοριτίμπα, Πόντε Πρέτα στο πρώτο και στο δεύτερο μισό αντίστοιχα, ενώ τον χειμώνα του 2008 μεταγράφηκε στη Ρίο Κλάρο.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους έκανε το άλμα στην Ευρώπη όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την πορτογαλική Λεϊσόες, ενώ ένα χρόνο μετά ήρθε στην Ελλάδα για τον Εθνικό (Β’ Εθνική) κάνοντας 36 συμμετοχές και 13 γκολ. Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό (Α’ Εθνική) με 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Πέρσι, αγωνίστηκε το πρώτο μισό στον ΟΦΗ ( 13 συμμετοχές – 1 γκολ) και στο δεύτερο μισό στον Λεβαδειακό ( 20 συμμετοχές – 9 γκολ). Φέτος έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια σε Αυστρία, Πορτογαλία και Ολλανδία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε