Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Τσέναμο ο Παναιτωλικός!

Ανακοίνωσε Τσέναμο ο Παναιτωλικός!

Την απόκτηση του Λουίτζι Τσέναμο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, προσθέτοντας ακόμα έναν τερματοφύλακα στο ρόστερ του.

Ο Έλληνας γκολκίπερ επιστρέφει ύστερα από πέντε χρόνια στο Αγρίνιο, δηλώνοντας πανευτυχής μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: “Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός”.

Λίγη ώρα αργότερα, η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τη Νουμάνθια, την Αλμπαθέτε, τη Ρέους και την Σαραγόσα απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικού. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα η Ελλάδα και είμαι ευγνώμων στον Παναιτωλικό για το ενδιαφέρον που έδειξε και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να το ανταποδώσω με πολύ δουλειά και -Θεού θέλοντος- με πολλά γκολ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε