Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Βιτόλο και Τοτσέ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Και τυπικά πλέον οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τις δύο πρώτες τους μετεγγραφές. Βιτόλο και Τοτσέ υπέγραψαν για τα επόμενα τρία χρόνια και ανακοινώθηκαν.

Ο Τοτσέ βρισκόταν από εχθές στη χώρα μας, έχοντας περάσει τα ιατρικά τεστ με απόλυτη επιτυχία. Όσον αφορά τον Βιτόλο, οι “πράσινοι” απλά επισημοποίησαν την συμφωνία τους με τον αμυντικό μέσο που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο “τριφύλλι”.

Άλλωστε, είχε ακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας στην Αυστρία αλλά χωρίς να κάνει δηλώσεις και να συμμετέχει στα φιλικά, για τυπικούς λόγους, από τη στιγμή που δεν είχε ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Mέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Τοτσέ:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τοτσέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε