Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οριστικοποιήθηκε η μετεγγραφή του Σέρβου γκαρντ στη ρωσική ομάδα, η οποία θα πληρώσει 1,3 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό ενώ στον Τεόντοσιτς θα δίνει 1,9 εκ. ευρώ το χρόνο.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο λιμάνι ο Μίλος Τεόντοσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μόσχα. Εκεί θα βρει και τον φίλο του Νέναντ Κρίστιτς ενώ θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Σέρβος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

“Χαίρομαι που θα αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει ενισχυμένο ρόστερ και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από το σύλλογο. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο που θα παίξω δίπλα στον φίλο μου, Νέναντ Κρστιτς, που είναι σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος.”

Ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: “Το παιχνίδι μιας ομάδας συνήθως καθορίζεται από τον πλέι μέικερ και τον σέντερ. Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε τους κατάλληλους παίκτες για τις θέσεις αυτές. Ο Κρστιτς και ο Τεόντοσιτς έχουν αγωνιστεί πολύ μαζί στην εθνική Σερβίας και γνωρίζονται καλά. Πιστεύω πως θα σχηματίσουν ένα δυνατό δίδυμο. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Τεόντοσιτς. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, όπως στα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε