Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανακούφιση για Χολέμπας, ταξιδεύει στη Λετονία – “Κλείδωσε” η ενδεκάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαμαράς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ με αντίπαλο την Λετονία. Αν και αρχικά ανησύχησαν με τον Χολέμπας, τελικά ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή. Ίδια ενδεκάδα δοκίμασε ξανά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μπορεί το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Σαμαράς να μην προπονήθηκε αλλά τα κατάφερε να δηλώσει παρών στο απογευματινό πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά από τον Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση της Παρασκευής στην Λετονία.

Απρόοπτο προέκυψε με τον Χοσέ Χολέμπας ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μανιάτη, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι θα ταξιδέψει στη Ρίγα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί, καθώς σε ακόμα μία προπόνηση δοκίμασε με τους βασικούς τους ίδιους παίκτες,

Στην ομάδα των “βασικών” του διπλού, σε σύστημα 4-4-2, ο Ορέστης Καρνέζης υπερασπίστηκε στην εστία, οι Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος συνέθεσαν το καρέ της άμυνας, οι Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Φορτούνης την τετράδα του κέντρου, ενώ οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Μήτρογλου σχημάτισαν το επιθετικό δίδυμο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει  για τη Ρίγα το πρωί της Πέμπτης (06/09, 11:00), σε ένα ταξίδι που διαρκεί 3 ώρες. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Σάντος κι η προπόνηση πριν την αναμέτρηση.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε