Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε ο Κωστένογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ “μοίρασε” συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Άρη, αλλά τους ζήτησε να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και στη συνέχεια, λέγοντάς τους πως πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στα σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη που έρχονται.
 
Οι διαιτητές στα ΑΕΚ-Λοκομοτίβ και Σάμροκ-ΠΑΟΚ

Στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας στα Σπάτα, ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, τους έδωσε συγχαριτήρια για την εμφάνιση τους και υπογράμμισε ότι ήταν σημαντικό το ότι η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ.

 
“Συγχαρητήρια σε όλους όσους παίξατε χθες. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Έτσι ήρθε η νίκη αφού κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Μπράβο σας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάμε εδώ”, τους είπε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός.
 
Κατόπιν ο Κωστένογλου αναφέρθηκε στα δύο επόμενα σημαντικά ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Ξεκινά σήμερα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Την Πέμπτη εντός με την Λοκομοτίβ που πρέπει να φανούμε αντάξιοι του ονόματος που έχουμε και την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Και όλοι σας πρέπει να είστε έτοιμοι. Όλοι θα χρειαστείτε, να το ξέρετε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε