Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ανάσα” για Ξάνθη – Ζορίζει… για Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Skoda Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στα Πηγάδια και άφησε τους Κρητικούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Ακρίτες λόγω της αποβολής του Ράνου.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Χαμηλός ρυθμός, με αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες στο πρώτο μέρος. Η Ξάνθη ήταν αυτή που μέχρι το 25λεπτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με καλύτερη στιγμή της το δοκάρι του Βάλλα στο 17. Οι Κρητικοί, που είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ανέβασαν την απόδοση τους στην συνέχεια και έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά ο Λοντίγκιν (39′) και οι αμυντικοί των Ακριτών (45′) δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους παίκτες της Ξάνθης με την έναρξη της επανάληψης, αφού στο 56′ ο Ράνος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 66′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης):
Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (48′ Πρίττας, 69′ λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Μαρίν (86′ Σολτάνι), Μάνταλος, Σμιθ, Ράνος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68′ Μαρτσάκης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης (74′ Στόλερ), Κάλαϊτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (52′ Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε