Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανάσανε! – Φανουρόπιτα… νίκης για Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος επέστρεψε τις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη. Σκόραρε ξανά ο Βασιλείου – Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ροτζέριο στο 1-1. Το γκολ της νίκης ο Γουνδουλάκης

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε τροχιά ανόδου ξανά μετά την αποψινή νίκη η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού κατάφερε να φτάσει στους 25 βαθμούς, δυο λιγότερους από τον Λεβαδειακό, και στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αφού μόλις στο 6′ χρειάστηκε να προβεί σε αναγκαστική αλλαγή, βγάζοντας τον Πάρη Ανδράλα. Το ημίχρονο “έγειρε” προς την μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28′ με το όμορφο γκολ του Σάμαρη.

Ο Λεβαδειακός, που παρουσίασε σημαντικά αμυντικά προβλήματα, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον… συνήθη ύποπτο, τον βασιλείου, που στο 4” πέτυχε το 7ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Άξιο αναφοράς ήταν ότι αν και το παιχνίδι δεν ήταν σκληρό, ο διαιτητής Στυλιάρας έδειξε 6 κίτρινες στο πρώτο μέρος.

Εμφανώς βελτιωμένος στην επανάληψη ο Λεβαδειακός, προσπάθησε να πιέσει και να πάρει κεφάλι στο σκορ και στο 78′ έχασε απίστευτη ευκαιρία, αλλά ο Ροτζέριο θέλησε να δώσει πάσα αντί να τελειώσει τη φάση σε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη. Οι Βοιωτοί όμως “πλήρωσαν” αυτή τη χαμένη ευκαιρία, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Γουνδουλάκης έκανε το 2-1. Οι “κυανέρυθροι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 87′ να… καθαρίσουν το παιχνίδι με τον Μενδρινό, αλλά η νίκη δεν έφυγε τελικά από τα χέρια τους.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Ανδράλας (7′ Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης (69′ Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης (88′ Καρτσαμπάς).
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολακάκης, Λισγάρας, Χοσέμι (85′ Πινέιρο), Μεντί, Ρομέου, Ζησόπουλος, Ακόστα (71′ Μίλιεβιτς), Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε