Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ανάσταση” για Πλατανιά – “Βουλιάζει” ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πέρασαν 2,5 μήνες από την τελευταία νίκη του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα και αυτή ήρθε (2-0) στο κρισιμότερο ματς. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαν δύο δοκάρια και πήραν το πολύτιμο τρίποντο με τα γκολ των Ναζλίδη, Αναστασάκου. Με δέκα παίκτες ο Άρης από το 51ο λεπτό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πλατανιάς πήρε τον “τελικό” για την παραμονή και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία έριξε τον Άρη. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έδειξαν μεγαλύτερο πάθος από την αρχή του αγώνα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τα δοκάρια σταμάτησαν τους Γιάννου και Κάλαϊτζιτς όμως δεν συνέβη το ίδιο και στον Ναζλίδη. Ο παίκτης των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Βελλίδη και άνοιξε το δρόμο της νίκης.

Στο 51′ ο Γιαννιώτας έσπρωξε εκτός φάσης τον Ναζλίδη και ο Μάνταλος του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Το έργο του Άρη έγινε ακόμη πιο δύσκολο και όταν ο Αναστασάκος σκόραρε στο 63′ το ματς, ουσιαστικά, τελειώσε.

Οι κίτρινοι έμειναν για 5ο αγώνα χωρίς νίκη ενώ ο Πλατανιάς πανηγύρισε μετά από 8 αγώνες.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (66′ Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μπέλιτς (68′ Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82′ Τσίντι), Αναστασάκος.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος (46′ Κοτσαρίδης), Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Πράτα Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε