Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανασύνταξη ενόψει ντέρμπι

Τεν Κάτε:

Ο Χενκ Τεν Κάτε έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τα… έβαλε με την τύχη.

Στην επομένη της ισοπαλίας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολλανδός τεχνικός δεν ήταν απογοητευμένος. Στην ομιλία του προς τους παίκτες έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα του Γ.Καραϊσκάκης.

 
“Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, για αυτό φέραμε ισοπαλία. Δεν πειράζει, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς γιατί παλέψατε το παιχνίδι έως το τέλος και δεν τα παρατήσατε.
Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς, γιατί έχουμε ντέρμπι την Κυριακή. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε εκεί. Είναι στο χέρι μας και αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα.”
Οι πράσινοι έχουν ρεπό την Τρίτη ενώ από στην προπόνηση της Δευτέρας δεν συμμετείχαν ο Γιώργος Καραγκούνης που είχε ίωση και ο Σεμπάστιαν Λέτο λόγω κάκωσης στο πόδι.
Πριν το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ο Παναθηναϊκός θα έχει ανοιχτή προπόνηση μετά από αίτημα των οργανωμένων οπαδών. Αυτό θα συμβεί πιθανότατα το Σάββατο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Τεν Κάτε θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό στο ματς κόντρα στην Άλκμααρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Αλλαγή χλοοτάπητα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε