Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανατροπή στη Νέα Σμύρνη

Ο Μπάλαμπαν με το γκολ του στο 87' ξαναέβαλε στο ματς τον Πανιώνιο
Ο Μπάλαμπαν με το γκολ του στο 87' ξαναέβαλε στο ματς τον Πανιώνιο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 2-0 αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει και να αποφύγει την ήττα. Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Λάρισας.

Η μεγάλη έκπληξη δεν έγινε στη Νέα Σμύρνη. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 2-0 όμως με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τον βαθμό.

 
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ναπολεόνι στο 57ο λεπτό, σε μία ιδανική αντεπίθεση.
 
Ο Πανιώνιος έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Φερέρα είδε τον Μπάρκογλου στο 76′ να δίνει σαφέστατο προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Μπλάζιτς τραυματίστηκε στο 77΄και αντικαταστάθηκε από τον Στρατηλάτη. 

Όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε αλλά ο Μπάλαμπαν στο 87′ ξαναέβαλε στο ματς την ομάδα του.
 
Στις καθυστερήσεις ήρθε η ψυχρολουσία για τον Λεβαδειακό. Ο Λάτκα εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Εστογιανόφ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
 
Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος (64′ Μπουβάλ), Νικολάου, Τζαβέλλας (29′ Κοντοές).
 
Λεβαδειακός: Μπλάζιτς (77′ Στρατηλάτης), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Μπεγκόνια, Αμπουμπακάρι, Γκονζάλες (88′ Ταραλίδης), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Μπαλβορίν (61′ Σερτζίνιο).
 
Σπουδαία νίκη του Ατρομήτου επί της Λάρισας
 
Στο Περιστέρι η ομάδα του Γιώργου Δώνη ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη, την τέταρτη στους πέντε τελευταίους αγώνες.
 
Στο 39′ μετά από κόρνερ του Φαβάλι ο Αναστασάκος από κοντά άνοιξε το σκορ.
 
Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Φαβάλι εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί της Λάρισας δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μπαζίνσκι διπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου.
 
Τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Λάρισα σκόραρε με την κεφαλιά του Νταμπίζα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο στα λίγα λεπτά που απέμειναν μέχρι το φινάλε.
Ο Ατρόμητος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι (86′ Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (81′ Καλαντζής), Αναστασάκος, Μπρίτο (71′ Σφακιανάκης)

Λάρισα: Βιέρα, Νταμπίζας, Ζέσους, Φλάβιο, Βελάσκο (68′ Τουάμα), Πούρι (56′ Κάσας), Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Ρομέου, Κατσιαρός, Μετίν 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε