Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αναβάλλεται η βράβευση των Γιαννακόπουλων

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει η προγραμματισμένη βράβευση των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, ενώ έκανε έκκληση προς τον κόσμο της ομάδας να έχει κόσμια συμπεριφορά στο συγκεκριμένο ματς.

Το τεταμένο κλίμα και ο φόβος επεισοδίων που υπάρχει, αναβάλλει την βράβευση των κκ. Παύλου και Θαν’αση Γιαννακόπουλου για ένα από τα επόμενα ματς.

Κάτι, που ανακοίνωσε ήδη η “πράσινη” ΠΑΕ, μαζί με τις συμβουλές της προς τους οπαδούς του “τριφυλλιού”, που θα βρεθούν στο ντέρμπι.

“Έχετε πάντοτε στο μυαλό σας ότι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ”, κλείνει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για τα ακόλουθα:

• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.
• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30 την ημέρα του αγώνα.
• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΟΑΚΑ φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημειώνεται επίσης ότι η βράβευση των κκ. Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, με σκοπό τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την τέλεσή της, θα πραγματοποιηθεί σε έναν εκ των αμέσως προσεχών εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Τέλος, απευθύνουμε έκκληση προς τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οποιαδήποτε ενέργεια ή περιστατικό που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα, την ιστορία της και τους στόχους της άμεσους και μακροπρόθεσμους.

Οποιαδήποτε τέτοιου είδους ενέργεια είναι σαφές ότι δεν θα βλάψει τους αντιπάλους αλλά την ομάδα μας. Η παραμικρή παρεκτροπή θα είναι το καλύτερο δώρο προς όσους δεν θέλουν την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Στηρίξτε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προστατέψτε την έδρα και την ιστορία της.

Έχετε πάντοτε στο μυαλό σας ότι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ “.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε