Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ομάδες αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να αναβληθεί η πρεμιέρα της Α1 αφού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μόνο η Καβάλα και ο Ολυμπιακός διαφώνησαν, ενώ ο Παναθηναϊκός ψήφισε “λευκό”. Οι υπόλοιπες 11 ΚΑΕ τάχθηκαν υπέρ της αναβολής της πρεμιέρας και μάλιστα επ’ αόριστον.

Η πρόταση της ΕΡΤ δεν ικανοποίησε τις ομάδες και έτσι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στελέχη του ΕΣΑΚΕ φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Αυτό που χαρακτηριστικά λένε είναι ότι δεν μπορεί το ανυπόληπτο, όπως το χαρακτηρίζουν, πρωτάθλημα της Football League να παίρνει 5 εκ. ευρώ.από την Πολιτεία και η Α1 του μπάσκετ να μην μπορεί να εισπράξει ούτε τα μισά.

Πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέο ραντεβού με την κρατική τηλεόραση η οποία κατέθεσε πρόταση με μείωση 40% σε σχέση με πέρυσι.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Έχοντας απόλυτη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και πιστεύοντας ακράδαντα ότι η αντιμετώπιση που τυγχάνει το επαγγελματικό μπάσκετ, δεν συμβαδίζει με την δυναμική, την αξιοπιστία και τις επιτυχίες των ομάδων του, το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με λύπη του, αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε