Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. στον ΠΑΟΚ – Φουντώνουν οι φήμες πώλησης σε Άραβα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συζητάει εδώ και καιρό με τον Άραβα επιχειρηματία, Οτάι Αλί Σαμαρί Φάις για την πρόθεση του τελευταίου να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Αναβλήθηκε λόγω… λάθους η έκτακτη γενική συνέλευση.

Ο πρόεδρος του “δικεφάλου” έχει αναπτύξει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον 37χρονο επιχειρηματία που μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχει γνωρίσει και τον πατέρα του, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο στην διάθεση των κεφαλαίων. Μάλιστα, ο Ζαγοράκης και ο επιχειρηματίας από το Κατάρ έφτασαν στο σημείο να παίζουν μαζί και ποδόσφαιρο σε γήπεδα σάλας, ενώ ο Άραβας δεν χάνει ματς στην Τούμπα.
 
Ένα διαδικαστικό λάθος στην αναγγελία της, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επρόκειτο να προκηρύξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, το λάθος έχει να κάνει με την εταιρεία που είχε αναλάβει την αναγγελία της συνέλευσης στον Τύπο και η οποία δημοσιεύθηκε στις 26 Οκτωβρίου, δηλαδή εκτός προθεσμιών.
 
Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά έψαξαν τρόπο για να γίνει κανονικά η συνέλευση τη Δευτέρα (1/11), πλην όμως με δεδομένο ότι οποιαδήποτε ένσταση θα την καθιστούσε άκυρη, προτιμήθηκε να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή η διαδικασία.
 
Από εδώ και πέρα, η συνέλευση αναμένεται να προκηρυχθεί και πάλι και αν αυτή τη φορά όλα κυλήσουν χωρίς λάθη, θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες. Η αναβολή της, πάντως, έδωσε τροφή για σχόλια ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του 37χρονου επιχειρηματία από το Κατάρ να αποκτήσει το 51% της ΠΑΕ, συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε