Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αναβλήθηκε λόγω πυροβολισμών ματς του Κλαουσούρα!

Η κόντρα ανάμεσα στους χούλιγκαν των ομάδων, στην Αργεντινή φαίνεται πως… ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού. Αυτό ήταν το τρίτο ματς της σεζόν που αναβλήθηκε ή διακόπηκε λόγω επεισοδίων.
Η αναμέτρηση της Νιούελς Ολντ Μπόις με τη Σαν Λορέντζο για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Αργεντινής δεν άρχισε ποτέ!
 
Ο λόγος…. ο πυροβολισμός που δέχτηκε στα οπίσθια ένας αστυνομικός πριν από τη σέντρα, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης πάνω σε μοτοσικλέτες πυροβόλησαν 10-12 φορές μία μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.
 
Ο αστυνομικός Μάξιμο Αλέγκρε στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς η σφαίρα τον βρήκε σε σημείο που δεν τον τραυμάτισε σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 
Να τονίσουμε πως αυτό ήταν το τρίτο ματς της σεζόν που αναβλήθηκε ή διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Το Μάρτιο ο αγώνας της Βελέζ με τη Σαν Λορέντζο διακόπηκε στο έβδομο λεπτό, όταν ένας οπαδός σκοτώθηκε σε συμπλοκές με την αστυνομία. Τα εναπομείναντα 83 λεπτά διεξήχθησαν τον επόμενο μήνα.
 
Πριν από δύο εβδομάδων ο αγώνας Εστουντιάντες-Ουρακάν διεκόπη λόγω επεισοδίων στις εξέδρες στο 32ο λεπτό και συνεχίστηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε