Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αναβλήθηκε πάλι η δίκη Ψωμιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τον συνήγορο του κ. Ψωμιάδη, ο ισχυρός άντρας των Αργοναυτών βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καβάλας, με συνεχείς αιμοπτύσεις και έτσι αναβλήθηκε η δίκη εις βάρος του από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Αναβολή για τις 7 Δεκεμβρίου πήρε η υπόθεση της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη.
 
Ο δικηγόρος του ισχυρού άνδρα της Καβάλας επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας του πελάτη του, λέγοντας πως είναι κλινήρης σε νοσοκομείο της μακεδονικής πόλης με συνεχείς αιμοπτύσεις και ο πρόεδρος του δικαστηρίου όρισε νέα δικάσιμο για τις 7 Δεκεμβρίου!
 
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης παρέμεινε στο δικαστήριο από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, αλλά τελικά, πέντε λεπτά πριν… κλείσουν οι πόρτες (στις 14:55, δηλαδή) ανακοινώθηκε η νέα αναβολή της εκδίκασης!
 
Ο δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Οικονομοπούλος σχολίασε για την αναβολή: “Σε μια χώρα που ούτε ένας ληστής δημοσίου χρήματος από αυτούς που έφεραν την Ελλάδα ως εδώ δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα φυλακή, όταν κάθε λογής Χριστοφοράκης και Καραβέλας πίνουν ακόμα στην υγειά των κορόιδων σε μια χώρα που Τσουκάτος, Μαντέλης, Καρβουνιάρης και κάθε λογής υποβρυχιάκηδες εθνικοί προμηθευτές και οι όμοιοί τους μέσα κι έξω από την Βουλή την βγάζουν διαρκώς καθαρή, στην χώρα του πολιτικού κουκουλώματος, η αρνησιδικία των κάθε λογής ‘Ψωμιάδηδων’ δείχνει την ευθύνη και της δικαιοσύνης για την κατάντια της χώρας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε